fbpx

GİZLİLİK POLİTİKAMIZ

GİZLİLİK POLİTİKASI 
Kişisel Veriler. Sitemizden ürün satın almanız halinde vereceğiniz kişisel bilgiler veri gizliliği 
politikamız uyarınca işlenir. İnternet sitemisi kullandığınızda bizimle paylaştığı tüm bilgilerin doğru 
ve gerçek olduğunu teyit ederek bu bilgilerin ve kişisel verilerin işlenmesini kabul etmiş sayılırsınız. 
 
İnternet sitemize üye olduğunuzda, isim ve soyadınızı, adresinizi, telefon numaranızı, e-posta adresinizi 
ve sipariş verdiğinizde kredi kartı bilgileriniz, içeren kişisel bilgileri vermektesiniz.  
Kidential olarak, kişisel verilerinizin güvenliğinin sağlanmasına önem veriyoruz. Bu doğrultuda 
belirtmek isteriz ki, kişisel verileriniz, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nda (“KVKK”) 
yer alan temel ilkelere ve kişisel veri işleme şartlarına uygun olarak işlenmekte, muhafaza edilmekte, 
korunmakta ve gerekmesi halinde üçüncü kişilerle paylaşılmaktadır. Bu amaçla, kişisel verilerinizi, 
ancak açık rızanız ya da KVKK’da yer alan kanuna uygunluk hallerinden birinin varlığı halinde 
işlemekteyiz. Bu doğrultuda, Kidential olarak KVKK ve ilgili sair mevzuat altındaki tüm haklarımızı 
saklı tuttuğumuzu belirtir, aldığımız önlemlere rağmen kullanıcıların kusuruyla veya Kidential’ın 
kontrolünün dışında bir etkenden dolayı herhangi bir veri ihlali meydana gelmesi durumunda bir 
sorumluluk kabul etmediğimizi bildiririz. 
Bize verdiğiniz veriler kullanacağımız amaçlar için gerekli süre için tutulacaktır ve grup şirketleri veya 
kamu kurumlarıyla gerekli hallerde paylaşma dışında, hiçbir şekilde üçüncü kişilere satılmayacaktır. 
Çerezler. Çerezler, bir internet sitesini ilk ziyaretiniz sırasında tarayıcınız aracılığıyla cihazınıza 
depolanabilen ve aynı siteyi daha sonraki ziyaretinizde bir önceki ziyaretinizi anlamasını ve size 
iletilecek içeriği ona göre tayin etmesini sağlar. Sitemizde çerezler kullanılmaktadır. Tercih ederseniz 
çerez seçeneklerini [____] linkten değiştirebilirsiniz.